Frisse matras bed
Logo Frissematras
De expert voor het reinigen van uw matras!

De werkwijze van Frisse Matras

Uw matras is smeriger dan u denkt en het is een feit dat ruim 98% van de matrassen ernstig vervuild is. Niemand staat er bij stil dat het matras ernstig vervuild raakt door huisstofmijten die zich in de vezels van het matras nestelen, maar dat een matras ook een broedplaats is voor bacteriën en virussen. Daarnaast zorgen urine- en bloedvlekken en huidschilfers die ’s nachts loslaten voor nog meer vervuiling en onaangename geuren. Ook het verlies lichaamsvocht en transpireren zorgen voor vervuiling. De welbekende slaapkamergeur is voor de meeste mensen een ergernis en dat wil je natuurlijk verhelpen!
 
Omdat je enkel de hoes van een matras kan wassen, maar niet het matras zelf, heb je de expert nodig die het matras grondig voor u reinigt. Wij zijn gespecialiseerd en vakkundig te werk zonder dat u de slaapkamer overhoop hoeft te halen. De matrassen kunnen op de bedbodems blijven liggen. Daarnaast volgen wij de strike richtlijnen van het RIVM en houden wij ons aan de Coronamaatregelen. Zo kunt u zorgeloos en veilig de specialisten van Frisse Matras verwelkomen.
 
Het reinigen van het matras gebeurt in 4 fasen. De eerste fase is dat wij met een simpele test de ernst van de vervuiling vaststellen. Dit duurt circa een minuut en dan weet u gelijk hoe ernstig uw matras vervuild is en welke werkzaamheden wij moeten verrichten om uw matras te reinigen. In de tweede fase plaatsen wij een speciale zuiger op het matras die vuildeeltjes lostrillen, verpulveren en afvoeren naar een speciaal HEPA filter. Dit duurt circa 20 tot 30 minuten. In de derde fase gebruiken wij een externe UVC lamp waarmee wij het matras desinfecteren. Zo hebben huisstofmijten, bacteriën, virussen en schimmels geen kans om in uw matras te blijven zitten. In de laatste fase brengen wij een speciale hygiënespray aan die ruim 99% effectief is tegen huisstofmijt.
 
klik voor een vergroting

Proefreiniging aanvragen

Wilt u eerst een proefreiniging aanvragen om vast te stellen hoe smerig uw matras is. Dat is mogelijk! Wij komen graag bij u langs om met een kleine test en het reinigen van een klein gedeelte van het matras aan u te laten zien dat een grondige reiniging noodzakelijk is.

Vraag een gratis proefreiniging aan

 Huisstofmijt
 

Waarom kiezen voor Frisse Matras

  • Het matras wordt bij u thuis gereinigd
  • Binnen 30 minuten een fris en schoon matras
  • Milieuvriendelijke reinigingsproducten
  • Geen voorrijkosten of administratiekosten
  • Na reiniging meteen te beslapen